Menu
EUR
Binnenkijken bij kklup crew member carla

Binnenkijken bij kklup crew member carla

Woohoo! Oktober is in the kklup en dat betekent dat deze maand volledig in het teken staat van wonen! Tijdens deze Oktober Woonmaand openen onze kklup crew members de deuren van hun huis voor jou. Laat je inspireren door hun persoonlijke woonstijlen en krijg 10% korting op hun favoriete items.

Binnenkijken bij kklup crew member CARLA:
Vandaag nemen we jullie mee in het interieur van onze fashion & interior stylist, Carla! Dit is wat ze erover te vertellen heeft:

“Ik hou van een oud huis met karakter: hoge plafonds, een krakende trap en een deur die nooit helemaal goed sluit. Voor mij hoeft een interieur niet perfect te zijn; juist de kleine imperfecties maken het uniek. Een oud kastje van mijn oma bijvoorbeeld, geeft een persoonlijk tintje aan je interieur.

Ik hou van een rustige inrichting, zonder overvolle kamers of te veel frutsels. Eén opvallend accessoire, zoals een mooie vaas van HKliving, vind ik voldoende als blikvanger. Wel wissel ik graag af en schuif ik regelmatig met meubels en accessoires – gelukkig hebben we een grote kelder om dingen tijdelijk op te bergen. Als ik iets nieuws in huis breng, gaat er ook iets naar de kelder. Zo blijft het in balans!

De kleuren op de muren houden we graag rustig en ton-sur-ton, wat zorgt voor een kalme uitstraling. We zitten vaak aan onze ronde tafel, want we zijn dol op eten, koken met vrienden en familie, en ik ben gek op mooi servies.”

Ben jij geïnspireerd door Carla's interieur en wil jij haar favoriete items ook in jouw interieur? Shop de items dan nu tijdens de Oktober Woonmaand met 10% korting! Check onze socials: Bijna alle binnenkijkers van onze kklup crew staan online!  

ENJOY & HAPPY INTERIOR SHOPPING!

Liefs,

Team kklup

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »